utorok 17. marca 2015

ADO Den Haag - Heracles Almelo

Veľmi dôležitý súboj o záchranu spolu zohrajú konkurenčné Den Haag s Heracles, v oveľa lepšej pozícii sa v túto chvíľu nachádza domáci výber. Ten je na štrnástej pozícii s osmadvaceti body a pri prípadnom víťazstve sa vzdiali baráži už na osem bodov. Avšak proti bet365 šestnáctému celku Eredivisie to jednoduché mať nebude, ten určite registruje dôležitosť tohto zápasu a pokúsi sa prerušiť svoju nepríliš dobrú bilanciu z jarnej časti.

Den Haag tiež nemal úplne najlepší vstup do nového roka, ale potom získal v piatich zápasoch hneď jedenásť bodov. Svoju piatich zápasovú šnúru bez porážky prerušil až naposledy doma proti Heerenveenu, ktorému podľahol najtesnejším rozdielom 0: 1. Almelo v deviatich zápasoch v druhej polovici súťaže zvíťazilo iba raz, a to v 23. kole bet365 senzačne proti tretiemu Feyenoordu po výsledku 2: 0, inak len trikrát remizovalo a hneď päťkrát prehralo.

Po úvodných štyroch neúspechoch v rade sa herni zlepšilo, však výsledkovo to stále nie je ono. Naposledy dokázalo zastaviť silný Arnhem, ktorý vyhral hneď šesťkrát v rade, a na konto si pripísalo veľmi cenný bod po remíze 1: 1. "Cítime zlepšenie a viac si veríme, lenže bohužiaľ záchrana je veľmi ďaleko a my musíme naďalej bojovať. Den Haag výborne bráni a doma je veľa silný, sme ale bet365 odhodlaní získať všetky tri body," uviedol hosťujúci tréner John Stegeman. vse o Bet365: Recenzia stávkovej kancelárie bet365

Ten sa bude musieť zaobísť bez te Wierika (svalové zranenie v oblasti brucha) a tiež bez vykartovaného Linssen, ktorý v zápase s Vitesse dostal štvrtú žltú kartu. "Chceme nadviazať na zodpovedný výkon proti Arnheme, však musíme bet365 premieňať svoje šance. Teraz je najvhodnejší čas odskočiť ostatným protivníkom v boji o záchranu a ja pevne verím, že toho využijeme," dodal vzápätí hosťujúci kouč.

ADO postráda kaňonom (poranené koleno) a Bakkera (ťažkosti s slabinami), chýbať bude aj Schet. Ten dostal červenú kartu v stretnutí rezervných tíme sa Zwolle a bude si musieť odpykať troch zápasový dištanc. "Ak budeme dodržiavať pokyny v defenzíve, tak môžeme mať veľmi skoro pokoj v boji o záchranu. Lenže Almelo nám dýcha na chrbát, má obrovskú motiváciu as výhrou môžeme bet365 počítať len cez precízny výkon po všetkých stránkach," uviedol prísne tréner Deň Haagu Henk Fraser.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára