utorok 3. marca 2015

Klopp považuje prehru na ihrisku Juventusu za skvelý výsledok

Obojstranná spokojnosť zavládla po úvodnom osemfinále Ligy majstrov medzi Juventusom a Dortmundom. Kým tréner turínskeho celku Massimiliano Allegri po utorkovej výhre 2: 1 o postupe nepochybuje, kouč Borussie Jürgen Klopp označil porážku o gól za skvelý výsledok.

"Z odvety strach nemám, toto pre nás bol v Európe krok vpred," uviedol na webe UEFA Allegri. "Mám radosť nielen z výhry, ale aj z výkonu. Dostali sme nešťastný gól, ale to sa Unibet stáva, takže celkovo som si zo zápasu odniesol veľa pozitív a len pár neistôt," pridal kouč talianskeho majstra.

"Nikto nečakal, že sem prídeme a výhrou 3: 0 si urobíme pohodovú odvetu. Juventus si zakladá na dobre organizovanej hre a my sme mu narobili veľa problémov, takže prehra 1: 2 je skvelý výsledok," vyhlásil Klopp v rozhovore pre stanicu Sky Sports .


V Turíne sa všetko dôležité odohralo v Unibet prvom polčase. Carlos Tévez poslal domáci v 13. minúte do vedenia a po vyrovnaní Marca Reuse, ktorý potrestal podkĺznutiu Giorgia Chielliniho, sa o druhú bránku Juventusu postaral tesne pred prestávkou Álvaro Morata.

Obaja tréneri navyše už po polhodine museli siahnuť k striedaniu. Dortmund kvôli zraneniu prišiel o Lukasza Piszczek, Juventus o chvíľu neskôr o Andreu Pirla. Do druhého polčasu navyše nenastúpil hosťujúci stopér Sokratis Papasthopulos. "Nie je dobré, keď musíte skoro striedať. Mužstvo to rozhodí a Unibet navyše prídete o možnosť reagovať na vývoj zápas," uviedol Klopp. "Pirlo mal problém s lýtkom, tak uvidíme, čo odhalí ďalšie vyšetrenia," pridal Allegri.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára